Werkervaringen

November 2021 – Februari 2022

TEDxUtrecht, Utrecht

Functie: Vrijwilliger

Als vrijwilliger leverde ik een bijdrage bij het opstarten van een te gek jongerentraject op het gebied van duurzaamheid namelijk: ‘Max Zero Impact’. Voor het jongerentraject werden 150 jongeren uitgenodigd, waarbij ik hielp met de werving van Universitaire studenten. Alle studenten (ROC, Hogeschool en Universitair) worden uitgenodigd voor drie dagen, bij de eerste twee dagen hielp ik met de indeling van de dagen. Dit betekent het uitnodigen van sprekers, workshopgevers, de tijdsplanning en de communicatie van het alles. Op dag drie was het TEDxCountdown evenement waar acht ervaren klimaathelden het podium in Utrecht pakten om hun inspirerende verhaal te doen.

November 2021 – Februari 2022

Hogeschool Utrecht, Utrecht

Functie: Projectmedewerker

Als projectmedewerker werkte ik mee aan een project waar ik eerder deelnemer van ben geweest, de Sustainable Campus Challenge. Uit mijn vorige ervaring als winnaar kwamen ze bij de Utrecht Challenge Alliantie (projectteam van de Hogeschool Utrecht) in overleg met mij tot de conclusie dat er een nieuwe rol moest komen; ‘Het begeleiden van studenten met een goed en werkbaar idee, naar de juiste opdrachtgever voor een project, minor of (afstudeer)stage’. In overleg met studenten die enthousiast zijn zorgden wij ervoor dat een vervolg geven aan opdrachten mogelijk werd, want een goed idee mocht natuurlijk niet in de kast blijven liggen.

Oktober 2021 – Heden

Fundamentals Academy, Utrecht

Functie: Coach

Als coach faciliteer ik de ’tools’ en begeleid ik studenten om het meeste te halen uit het beantwoorden van een vraagstuk. Studenten krijgen de mogelijkheid om in een co-creatie sessie nieuwe input te leveren aan belangrijke vragen, waar de opdrachtgevers voorheen nog geen goede oplossing voor kon vinden. Om de studenten te kunnen begeleiden werken we met verschillende methodes, waar ik mijzelf tijdens mijn werk verder in ontwikkel. Ik werk in een team met verschillende coaches met ieder zijn/haar eigen expertise, die stuk voor stuk beschikken over de ervaring om studenten te sturen. Het Fundamentals team bestaat uit een verscheiden aanbod van creatieve en extraverte coaches die studenten op hun eigen unieke wijze ondersteunen.

Februari 2020 – Oktober 2020

Greenpeace, Utrecht & Amsterdam

Functie: Supportercare Medewerker

Als supportercare medewerker beantwoordde ik vragen van donateurs kunnen over de lopende campagnes, daarnaast wijzigde ik gegevens van donateurs en in het meest voorkomende geval beëindigde ik (helaas) hun donatie. Hiervoor moest ik zelf op de hoogte zijn van alle lopende campagnes van Greenpeace en deze kunnen door vertalen naar de donateurs. Mijn belangrijkste taak was om op een vriendelijke manier de donateur te overtuigen om niet hun donatie op te zeggen, maar toch te blijven voor een lager bedrag of een lagere frequentie van donaties. Om dit goed te kunnen uitvoeren moest ik zowel communicatief sterk zijn, als overtuigend over het belang van de donaties ten behoeve van de campagnes van Greenpeace.

Januari 2018 – Maart 2018

Studiekring, Houten

Functie: Bijlesdocent Wiskunde/Economie

Als bijlesdocent legde ik één op één de vakken wiskunde en/of economie uit, de leerling vertelde mij wat hij moeilijk vond en ik probeerde samen met hem daar op te oefenen om dan hopelijk tot een beter resultaat uit te komen. Ik maakte daarnaast e-verslagen voor de ouders, leerling en docent om te lezen, hierin vermeldde ik wat goed ging en wat minder goed ging en wat wij de week daarop gingen doen.

Juli 2017 – December 2017

New York pizza, Houten

Functie: Bakker/Leidinggevende

Als bakker maakte ik de pizza’s voordat deze de oven in gingen; Daarbij had ik de volgende taken:

  • Deeg uitdraaien
  • Deeg sausen en pizza toppen met alle ingrediënten
  • Het schoonmaken van de makeline (de plek waar de producten gestald worden en pizza’s worden gemaakt) hoort hier, na afloop en tussendoor bij.

Naast het uitvoeren van de functie van bakker was ik tegelijkertijd leidinggevende, ik opende de zaak, zorgde dat de koeriers en andere bakkers niet stil gingen staan en hun taken bleven uitvoeren en gaf indien nodig extra klusjes die uitgevoerd moesten worden. Ik deed er hierbij alles aan om een prettige werksfeer te behouden ondanks de soms vervelende dingen die helaas ook bij het werk horen en gewoon gedaan moesten worden. Na afloop van mijn dienst ruimde ik de hele zaak op, maakte alles schoon, telde het geld, voerde de belangrijkste gegevens in het systeem in en sloot het pand af.  

Juli 2016 – Februari 2017

People4all, Houten

Functie: Uitzendkracht voor cateringbedrijven

Als cateringmedewerker zorgde ik er samen of alleen voor dat er een ontbijt/lunch/diner klaar komt te staan voor de gasten/scholieren/werknemers. Het verzorgen van de catering kan onder andere het maken van broodjes/salades/snacks inhouden, maar het kan ook het klaarleggen van beleg en dergelijke zijn. Naast het maken van eten, zorg ik er ook voor dat de werkplaats er weer schoon uit komt te zien en zorg ik tussendoor ervoor dat de vaat wordt onderhouden. Door het werken als uitzendkracht heb ik op allerlei verschillende niveaus ervaring opgedaan. Denk aan grote scholen t/m kleine bedrijven.

Juli 2015 – Juli 2017

New York pizza, Houten

Functie: Koerier

Als koerier bezorgde ik bestellingen, maar ik zorgde er ook voor dat de bestelling gereed werd gemaakt. Verder was ik betrokken bij de werkverdeling tussen de koeriers. Tussen bezorgingen in deed ik allerlei taken zoals eten snijden, afwassen, stofzuigen, dweilen, tafeltjes afnemen, etc. Dit heb ik gedaan tot eind juni 2017, waarop mijn promotie werd doorgevoerd.