Stages

Februari 2021 – Juni 2021

Universiteit Utrecht, Utrecht

Functie: Programma duurzaamheid

Na het winnen van de Sustainable Campus Challenge ben ik gevraagd om mijn afstudeerstage te lopen bij Universiteit Utrecht en mijn scriptie te schrijven over het onderwerp ‘van koffiedik, naar koffiebeker’. Tijdens het schrijven van mijn scriptie bleek dat het onderwerp breder was dan alleen bovengenoemde, dus heb ik mijn hoofdvraag herzien en veranderd in “Hoe kan Universiteit Utrecht er voor zorgen dat zij in 2030 een volledig circulaire aanpak hebben voor hun koffieafval die ecologische impact oplevert en financieel acceptabel is? En hoe kan Hogeschool Utrecht hierbij aansluiten?” Ik heb met veel plezier, maar ook veel stress over dit onderwerp onderzoek gedaan en adviezen geschreven. Uiteindelijk heb ik een adviesrapport en een presentatie ter onderbouwing van het adviesrapport opgeleverd aan Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht. Mijn begeleider vanuit programma duurzaamheid was erg tevreden met het adviesrapport en beoordeelde mijn eindresultaat met een 9. Mijn examinatoren beoordeelde het eindresultaat met een 7,5.

September 2019 – Januari 2020

FysioHolland, Nieuwegein

Functie: Procesmanager/Medewerker serviceteam

Als procesmanager en medewerker in het serviceteam van FysioHolland heb ik aan twee grote projecten gewerkt. Eén project had als de bedoeling om via Excel een systeem neer te zetten dat uit zichzelf de brutomarge kan berekenen. De ander had te maken met een overzicht terug krijgen binnen onze operator wat betreft ons nummerplan, doorschakelingen, telefoons, modules, etc. Daarnaast heb ik veel taken vervuld in de trend van integraties, indeplaatsstellingovereenkomsten, archivering, roosters maken, stappenplannen voor nieuwe projecten maken en ander soort facilitaire zaken. Ik had hierbij veel contact met zowel interne als externe partners.

April 2018 – Juni 2018

CP2 Fieldmarketing, Vianen

Functie: Logistiek Planner/Medewerker

Als logistiek planner verzorgde ik de routes voor de spullen die naar de locaties gereden werden. De routes moesten efficiënt, effectief en op tijd voor de medewerkers klaar zijn. Voor het maken van de routes was veel tijd en concentratie nodig, want als er iets fout ging bij het maken van de routes had het hele proces daar last van. Om deze reden was het belangrijk zorgvuldig te werken. Als de routes voor de komende week klaar waren hielp ik voor de rest als logistiek medewerker in het magazijn met opruimen, sorteren en orders picken.